FAQ

Válaszok a kérdéseidre

Előnyben részesítjük a webshopon keresztül történő árurendelést. Számunkra és Önnek is előnyösebb lesz a webshopunkon keresztül megrendelni az árut. Rendelését így hamarabb feldolgozzuk.

Ha raktáron van az áru és 13:30-ig sikerül leadnia a megrendelését, a futár a következő munkanapon kézbesíti Önnek.

Igen. A kosárban válassza ki a *személyes átvétel* opciót, amelyre a hagyományos üzletünkben van lehetőség - Považská 2, Nové Zámky (Érsekújvár) – Szlokákia.

Az áruk elérhetőségére vonatkozó információk az egyes termékek részleteinél találhatók. Ha a termék hosszabb ideig nem elérhető, kattintson az *elérhetőség figyelése* gombra, ahol megadja e-mail-címét, és amint a termék raktáron lesz, értesítést fog kapni róla.

A webshopunkban minden bruttó 50 000 forint feletti vásárlás esetén a futárral történő kiszállítás ingyenes. Adott esetben, ha lehetősége van személyes átvételre is üzletünkben, akkor természetesen nem kell a szállításért fizetnie.

Szlovák cég vagyunk, kizárólag Szlovákiából küldünk árut. Magyarországon és Csehországban nincs fiókunk.

Minden regisztrált felhasználó automatikusan 5% kedvezményt kap minden árura (kivéve a már akciós árukat). Ugyanakkor érvényes, hogy minél többet vásárol tőlünk, annál nagyobb kedvezményt kap. A regisztrált felhasználóknak szóló hűségprogramunk az elmúlt év forgalmán alapul. További információ itt: https://www.svx.hu/kedvezmenyek