[email protected]
+421907 704 912
H – P: 8:00 – 15:30
0
0 Ft

Írja be, mit keres

Adatvédelem

ADATVÉDELMI ELVEK

az svx.hu internetes üzlettől

 

Ki dolgozza fel az Ön személyes adatait és hogyan léphet vele kapcsolatba?

Az Ön személyes adatait az SVX s.r.o. cég dolgozza fel, székhelye Považská 2, 940 01 Nové Zámky, Szlovák Köztársaság, statisztikai számjel: 45 615 993, bejegyezve a Nyitrai Járásbíróság Kereskedelmi Cégjegyzékében, szakasz: Sro, betétlapszám: 27034/N, amellyel annak székhelye címén, e-mailben az [email protected] e-mail-címen vagy telefonon a 0907 704 912-es telefonszámon léphet kapcsolatba.

Milyen célból kerülnek feldolgozásra az Ön személyes adatai?

Az Ön személyes adatait az Ön kérelmének, megrendelésének vagy felvetésének elintézése céljából fogjuk feldolgozni, a szerződés teljesítésének céljából, a jogok és a jogilag védett érdekek megóvása céljából vagy a kötelességeink teljesítése céljából. Ha beleegyezését adta nekünk, az Ön személyes adatai az adott beleegyezéssel összhangban kerülhetnek felhasználásra.

Mi teszi lehetővé számunkra az Ön személyes adatainak feldolgozását?

Az Ön személyes adatainak feldolgozását jogszabályok teszik lehetővé számunkra, mégpedig abban az esetben, ha a feldolgozás alapvetően szükséges az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez, vagy ahhoz, hogy az Ön kérelme alapján intézkedések legyenek végrehajtva a szerződés megkötése előtt, és abban az esetben is, ha a feldolgozás szükséges kötelességeink teljesítéséhez.

Ha hozzájárulását adta nekünk a személyes adatai feldolgozásába, az Ön személyes adatai az Ön hozzájárulása alapján kerülnek feldolgozásra.

Az Ön személyes adatai feldolgozásra kerülhetnek jogos érdek alapján is, amely összefüggésben állhat a jogok és a jogilag védett érdekek megóvásával.

Kinek adjuk át személyes adatait?

Az Ön személyes adatait azoknak a személyeknek adhatjuk át, akik részt fognak venni azok feldolgozásában és más személyeknek vagy alanyoknak, ha azt jogszabály írja elő vagy teszi lehetővé, különösen munkatársainknak. Azonban a jogszabályokkal ellentétben az Ön személyes adatait senkinek sem adjuk át.

Meddig őrizzük meg az Ön személyes adatait?

Az Ön személyes adatait az idő alatt őrizzük meg, míg fenn fog állni a jogosultságunk vagy kötelezettségünk azok feldolgozására, különösen a szerződés teljesítésének időtartama alatt, a jogi követelések igénylésének időtartama alatt vagy az idő alatt, amelyet a jogszabály meghatároz.

Ha az Ön személyes adatainak feldolgozása csak az Ön hozzájárulása alapján megy végbe, személyes adatait legfeljebb addig fogjuk feldolgozni, amíg Ön a hozzájárulását vissza nem vonja. A személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a feltüntetett elérhetőségeken keresztül. A hozzájárulás visszavonása nincs hatással a hozzájárulásból eredő feldolgozás jogszerűségére, annak visszavonása előtt.

Milyen jogokkal rendelkezik a személyes adatok feldolgozása során?

Az Ön jogai közé tartozik annak a joga, hogy hozzáférést kérjen tőlünk az Önre vonatkozó személyes adatokhoz, a személyes adatok helyesbítésének joga, a személyes adatok törlésének joga vagy a személyes adatok feldolgozásának korlátozásához való jog, a személyes adatok feldolgozásával szembeni tiltakozás joga és a személyes adatok hordozhatóságához való jog. Ha úgy véli, hogy az Ön jogait a személyes adatok feldolgozása közben megsértették, a Szlovák Köztársaság Adatvédelmi Hatóságához fordulhat.

Szükséges, hogy megadja nekünk személyes adatait?

Az Ön személyes adatainak közlését jogszabály, szerződés vagy az annak megkötése előtti eljárások végrehajtása követelheti meg, illetve azok feldolgozása egyéb céljának teljesülése, különösen az Ön követelményének, megrendelésének, kezdeményezésének teljesítése, a szerződés vagy a mi kötelezettségünk teljesítése. Ha a feldolgozás céljának kell teljesülnie, az Ön személyes adatainak közlése feltétlenül szükséges. A személyes adatok megadásának elmulasztása azt eredményezheti, hogy nem lehet eleget tenni az Ön kérésének, nem lehet teljesíteni a feldolgozás célját, a szerződés vagy jogszabály megszegésére kerül sor.

Ha bármilyen kérdése akadna az Ön személyes adatainak feldolgozásával vagy az Ön jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

 

Először jár az svx.hu-n? Regisztráljon és szerezzen áttekintést az aktuális újdonságokról és akciókról.

Kövess minket a Youtube-on!

Váltás SVX csatornára