svx@svx.hu
+421907 704 912
H – P: 8:00 – 15:30
0
0 Ft

Írja be, mit keres

Hűségprogram

Regisztráljon és szerezzen kedvezményeket és előnyöket. A webáruházunkban való regisztrációval Ön nem csak kedvezményekhez jut, hanem rendszeres tájékoztatást is kap a készülő újdonságokról. Minden regisztrált felhasználó automatikusan 5% kedvezményt kap minden árura (kivéve a raktári árukat). Egyúttal nálunk érvényes, hogy minél többet vásárol tőlünk, annál nagyobb kedvezményt kap. A regisztrált tagoknak szóló hűségprogramunk az utolsó év forgalmán alapul.

 

 

  1. A regisztráció egyszerű, azonnal regisztrálhatja magát. A regisztráció után azonnal 5%-os kedvezményhez jut. (kivéve a raktári árukat)
  2. Hogyan számítjuk ki a forgalmat? A forgalom mindig az adott napon, vagy az aktuális naptól számított egy évre visszamenőleg kerül kiszámításra. Ha 700 euróért vásárol, egy évre 10% kedvezményt kap a következő vásárlástól. Ha azonban további 400 €-ért vásárol, akkor webshopunk automatikusan magasabb kategóriába sorolja Önt, így a következő vásárlástól 20% kedvezményt kap majd.
  3. Ha Ön nagykereskedelmi vásárló, vagy évi 720 000 Ft-nál jelentősen nagyobb forgalomra számít, lépjen velünk kapcsolatba itt.

A 25% kedvezmény nem vonatkozik minden kategóriára és a maximális kedvezményét a bejelentkezés után a "KEDVEZMÉNYEK" menüpontban ellenőrizheti.

Először jár az svx.hu-n? Regisztráljon és szerezzen áttekintést az aktuális újdonságokról és akciókról.

Kövess minket a Youtube-on!

Váltás SVX csatornára